Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du

Åt helvete med dig
Ibland känner jag så

Åt helvete med mig
Så känner jag nästan alltid

Du står där framför mig
Så trasig och plågad
Hoppas på att ingen ser
För det inte är blod på din hud

Men jag vet
Du mår så jävla dåligt

Och jag är så jävla egoistisk
För jag vill att du ska må bra

För jag lider med dig




Fri vers av Hecate VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-12 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hecate VIP