Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffesläkt, och kafferepertoar

Kaffe kan vara så viktigt, för andra också.
Hörde...
Innan jag berättar vad jag hörde, måste jag berätta, om de komplicerade relationerna i huset intill, detta lägenhetshus. (Hus fyllt med lägenheter)

Huset intill, är ett slags företagshus, som rymmer ett företag.
Fastighetsbolaget, som jag hyr utav.
Chefen heter Lennart, och är far till sin son Niklas, som också jobbar i företaget, tillsammans med sin fru Maria, som är dotter till mamman Birgit, som bor tillsammans med sin man Kurt, i lägenhetshuset.

Ibland händer det att vid tiokaffet, när övriga; Byggkillar, kanske dricker sitt kaffe i huset intill (Företagshuset), kommer Maria på besök, till sin mor, Kurt, för att dricka kaffe.
Nu hörde jag, hur Maria sa;
-Nu har du fått vänta på kaffet Kurt!

Vet i övrigt inte vad dom pratar om, vid kaffet.
Barnbarnen kanske, Våren kanske, Huset de bor i kanske(Maria och Niklas).
Kanske har de denna kafferepertoar, eller utökar den något!




Bunden vers av Mim
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-12 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim