Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar i en elektronisk värld

Människor av i dag

står som idisslande kossor

instängda i gröna beteshagar

omgivna av elstängsel




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-04-12 15:00



Bookmark and Share


    Anaisa
Hahaha ( tar ett avbrott i idisslandet;-)
2016-04-13

    Sefarge VIP
Ha!
Be-Lysande text!
:)

2016-04-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Och kossorna har 4G smarttelefon med dubbla simkort !
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP