Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vi skapade ett minne

Det var länge sedan vi kysstes för första gången
Glimten i ögat fick läpparna att mötas återigen och dina
händer gled längst min hy. De var hemma

Det var så länge sen jag rörde ditt hjärta
med en silkeslen rörelse varm som en sommarnatt
Jag väntade en lång, lång tid
På att leendet skulle bli på mina läppar

Varför, varför kommer jag hit
och letar efter minnena jag håller kära
Du fick mig att leva i ett minne
Som jag nu har i min handflata

Jag känner inte igen ditt ansikte längre
eller känner beröringen som jag avgudar
Vi kan lika gärna vara främlingar
det är ändå inte detsamma längre

Men för länge sen..




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 775 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-05-03 20:33



Bookmark and Share


    emepuma
såååååå himla fiiin ...^^
2006-05-29

  mysanpysan
det är hemskt när någonting förändras
och man själv inte alls är med på det

"Vi kan lika gärna vara främlingar
det är ändå inte detsamma längre"

här svider det till rejält
2006-05-21

  Propella
Du är så himla uktig! Dina texter får mig alltid att känna något och det är det finaste jag kan säga...
2006-05-15

    Oprofessionell
Otroligt välskrivet gumman :D
2006-05-04

    Johanna <3
Vackert som fan.
Läste den på engelska, den är nog bättre in english..
men den är jävligt bra på svenska också!
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP