Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samhället


Människor utan identitet blir aldrig lyckliga, inte ens i ett bidragssamhälle. Vad är pengar för en individ som genom olyckliga omständigheter förlorat sin roll?

Hur roligt är det att vara när ingen vet vem det är som finns utanför dörren och går ner för hyreshusets trapp i ett försök att känna jord under fötterna?

Det är dock så att jorden snurrar kring sol, precis som ett konstgjort paradis där ingen vet om de är självaste sig själva eller Djävulens älskade pyssling.

______




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-12 17:51



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Man kan inte ha normala urbana beteende i ett samhälle där man måste tigga sig till sina rättigheter, kompromissa att bli respekterad som en människa och svensk medborgare, dessutom vi är ”Öar människor”, med många politiker med sina egna intresse lagar. utopisk vi tycker om att bli sedda som stor stads civiliserade människor, men det vi kan inte vara det är kört!
2016-04-16

  Federico Romano
Vad ska ja säga..
2016-04-13

  Federico Romano
Che devo dire?
2016-04-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanske medmänsklighet kunde ge styrka, att åter bli någon. Vi måste inte vara skiträdda, för att ge något, som är gratis. Bra reflektioner från din poetpenna!
2016-04-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Neightbour next door !?
2016-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP