Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är allt inuti


Det är allt inuti
som inte syns
som jag vill ska synas
som alla andra döljer
det är allt inuti som aldrig går över
som jag aldrig kan bli frisk ifrån




Fri vers av Ananas
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-04-13 00:52



Bookmark and Share


  Arvast
Det friska är du, omvärlden är knasig
2016-04-13

  Den lilla tänkande
japp... väldigt bra :)
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas