Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under vingarna

 

jag vaknar i gryningen
det är april

ute är det än så länge
endast fåglarna som sjunger

himlen är inbjudande blå
stilla med ett lugn
som reaktorvatten

gatan är folktom
och sträcker sig, rak och lång
som en landningsbana

jag går med hela kroppen
och öppnar mina lungor

just här, just nu
kan jag både landa och lyfta

 




Fri vers (Fri form) av Daniel_78 VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-04-13 08:05



Bookmark and Share


    Melona
Så mottaglig poesi. Blir liksom kär i ordet "reaktorvatten". Fint i sin stora helhet!
2016-04-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Som i ett djuuuuuuupt andetag aooom ! snyggt !
2016-04-13

  Solstrale VIP
Nu stannar jag upp, låter orden nå in, som flödar över mitt läsarhjärta som beundrar! Det landar just och lyfter precist!
2016-04-13

  DominiQueen
Vackert och jag önskar Dig en magisk flygtur. :-)
Vårens Abra Kadabra på Dig
DominiQue
2016-04-13

  Tove Meyer VIP
väldigt vackert om hur många säkert känner just nu!
2016-04-13

  ULJO
Förtröstande och fint poetat i nuet
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP