Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ostrukna namnet

Du freden..kom..kom..
låt oss leka i den trygga hamnens famn
vi skriver våra namn på stranden
du och jag.. fred och mänsklighet
men ..om vi skriver våra namn på stranden
då är det lätt för den onde
att sudda bort oss..från världen
vi ristar våra namn i skogens famn..men..
om vi ristar våra namn på trädstam
kanske också hugger den onde av trädet
och vi hamnar i eldens klor
vi kanske ska skriva våra namn i trons famn
då kan vi överraska den onde
med vår styrka
vårt samarbete
vår kärlek
komdå..freden
jag och du
ge mig handen
vi är ett
tror du inte det?




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 483 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2016-04-13 08:57



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Så väldigt fint om hopp och tro, det spröda , men ändå den så starka kraft
2016-08-24

  Ljusletaren
Det vi skriver i trons namn består *sant*
En bra text som sa mig mycket och tack för det / kram
2016-04-16

  mickech
En innerlig önskan och mycket bra och viktig text!
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan