Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara

 

Bara regnet ser

dina strilande tårar

ett rött paraply




Bunden vers (Haiku) av Kozo
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-13 09:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Najs! Bara så bra!
2016-04-19

    ej medlem längre
hon är hajpad som näsblod!
och;
hajkon simmar bland kikärtor+
2016-04-13

  Scarlett Miryam VIP
Då ser åtminstone regnet, och det är inte jättebara... (rött paraply, like)
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo