Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dryghet

Det var en dryg köttfärs

Genom att dryga ut den

med diverse ingredienser

fick man ut mer av den

för olika anrättningar

 

På samma sätt är det

med en dryg människa

När hen är dryg

så framstår hen för sig själv

som en större gestalt,

i alla avseenden,

än vad hen egentligen är




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-13 10:26



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Precis så är det. Som tur är brukar man oftast upptäcka de ingredienser som inte ska finnas där och genomskådar det hela.
2016-04-14

  Solstrale VIP
Ja så sant så! Kram!
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP