Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Böcker, innehåll och tro.


En vän sätter mig...

Dejtingskolan.
Bekräftat.
Religion- Ett liv.

Jag har fått ett meddelande av någon.
Någon har även ringt.
Jag vet vad hon heter.
Men ändå, är det som att jag inte kan svara.
Trots att vi skall ses på Lördag.

Jag måste svara.
För att vi skall ses på lördag.
Kanske för att hon är en vän. Kanske.

Eftersom att hon är en vän.
Tycker man, att det borde vara enklare att svara.
Finna orden.
Men de finns inte där, orden.
Det gör däremot hennes fråga;
När passar det att ses på Lördag?
Det är ju hon som bjuder in mig?
Det är ju hon som skall veta?!!
Sedan kan jag anpassa mig till det bästa.
Just nu, Vet jag inte.




Bunden vers av Mim
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-13 20:31



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
oj.(så invecklat en kan tänka, o därför undviks/svaras det inte...?)
2016-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Mim