Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ständigt pågående tro, eller avslut, vad tror du?


Tro`t

Samband. Till exempel. Katten äter mat. Därför äter katten mat. Dessa två meningar hör ihop. Orsak och verkan.

Snabbt eller långsamt, olika resultat, lika samband? Korn av sanning.

Allt du ser. Som en reflektion. En spegel, är den symboliska symbolen. Betydelse tankar.

Engagemang, det som gränsar till missbruk.Bruk av.

Slutligen, det vilande. Det som ger upp, för att starta på nytt. För vissa även humor, för vissa humor, istället för det vilande.

Detta är en kod, detta är en symbol, för dagar när symbolism saknas, och alla dessa ingredienser, affirmationer.

aFFIRMATIONER SOM FINNS, eller hittas på? För att bli så verklighetstroget som möjligt.

Undertecknat. Verklighetstroget.




Bunden vers av Mim
Läst 160 gånger
Publicerad 2016-04-13 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim