Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SOM FUNNIT KÄRLEKEN






















den som funnit kärleken
har funnit sig själv

den som funnit gnistan
har funnit en väg

glädjens väg
för dig att vandra

känn att ett förälskat hjärta
slår lite snabbare

finns där ett bandage
av ömma kyssar

när du älskar mig,
för den jag är,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

och jag dig
för den du är,,,,,

när natten kommer
vilar vi i varandras skuggor

när dagen kommer
är den ett mirakel,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

sträck dig ut och jag är där




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-13 21:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fint...
2016-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén