Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är iallafall passionerad

Jag är så lustig
Jag ser bara kärlek
Jag är ett kärl av längtan
Orörd i min gula sommardräkt
Obegripligt rörd av knoppar
Och svartsjuka som tär runt det mjuka ljusa
Svartvit av drömmar
Otroligt vanlig är jag
tyvärr





Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-07 21:12



Bookmark and Share


  SatansSon
snyggt. lite erik lindegrenskt. bra.
2018-05-26

  Spik
Utlämnande vackert
2018-05-12

  Larz Gustafsson VIP
"If passion is a fashion, then emotion is a curse."
(Buzzcocks)
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP