Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDEN SOVER

Trötta sover

orden tysta

i sin säng


varför vaknar

ni inte

kommer till mig


vill ha er

här och nu

fort, genast


om jag skuttar

är låtsasglad

skrattar höga skratt


eller om jag

gråter en skvätt

för ryggsäckens vikt


Vaknar ni då?

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-04-14 18:10



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Vackert och igenkännande skrivet..:-)
2016-04-15

  mike irow
jag har också hängt mig fast
vid dem känslor du omskrev vackert...
2016-04-15

  Blomma-Stjärna VIP
ha - bra! - (igenkänning)
2016-04-15

  Gisela Nordell
ja det är lustigt, ibland är inte orden på humör och musan har gömt undan dem;
roligt skrivet!
2016-04-15

  Rise Little One
Håller med Dan nedan :)
De kommer om än lite försenade...
2016-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Ibland tar de ledigt utan föregående varning, bara att konstatera.
Texten blev bra i alla fall.
2016-04-14

  M.Eta
Svårt att hitta orden ibland, får leta långt bak i hårddisken. kul reflektion!
2016-04-14

    ej medlem längre
När orden fattas blir känslorna tyngre.
2016-04-14

  Valter Örn VIP
Orden behöver ligga
och gotta till sig en stund
i tankarnas marinad
så att det kan bli
en välsmakande anrättning
i form av dikt !
2016-04-14

  ULJO
Bra och tydligt budskap
2016-04-14

    Dan Myrbeck
Ordens talesman:

Vi beklagar det inträffade. Det beror på vår viktigaste underleverantör - bokstäverna - som strejkar.
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP