Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Armbandet i världen

Armbandet runt min handled står för styrka, det är frälsarkransen, om ni har hört talas om den. Den är en öde ö, masserar min handled, litegrann, jag förstår dem, som menar att magneter hjälper, de trycks mot handleden. Jag undrar, om inte trycket, läggs på samma punkt, som armbandet som botar åksjuka gör (från apoteket), men det är ingenting som jag skulle garantera, det bara känns så.

Armbandet runt min handled, står för; Tack för alla människor i mitt liv.
Speciellt de kloka, de som , till exempel mitt boendestöd, som menar, att jag skall vara glad för vad jag har; En son, (Även om han är familjeplacerad) Han har det bra. Någon kanske kommer in i mitt liv, när jag inte letar, efter en käresta. Jag har en granne, min vän. Jag har ett hem, och jag har självständighet, om jag sköter mig. Jag måste finna, att livet är ganska tråkigt och att det behöver mig. Likt grannen, som brukar säga; Ta hand om dig nu, det finns bara en enda du.




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-14 13:57



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
håller med nedan poet!
2016-04-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Livet är INTE tråkigt.... Glöm bort tråkigheten - den existerar inte ! Tråkigheten består av illusionen att det vardagliga är tråkigt.
Det vardagliga är just det sköna - det Verkliga livet ! - - Allt annat är bara det där lilla extra som kryddar vardagen.
2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim