Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Auktoritet

Är man bara tillräckligt

auktoritär

kan man leka militär

och strida

både här och där




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-14 17:49



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Alldeles förträffligt påpekande.
Här kan man få läsa de mest
auktoritära påståenden och
prediktningar om allt.
Mycket bra skaldat Valter!
2016-04-15

  Valter Örn VIP
Snälla Sefarge var inte så auktoritär !
Giv akt ! Lediga !
2016-04-14

    Sefarge VIP
Hallå där!
Lek inte med orden
Som en chimär. ..
Nån vett o sans.
Får det väl ändå
Vara,även här?
;)

2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP