Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försökte göra en lite allvarligare dikt där jag blandat både erotik och matlagning


Frukost på lantgården

Det kommer matos inne ifrån köket,
Vem kan det vara som lagar i det stöket,
Han drar över sig morgonrocken och smyger nedför trappan,
Han känner det mjuka sammet som gnids mot hans lår med varje steg han tar,
Men vad i allsin dar, nere vid spisen står Frida,
Grannpigan står i hans eget kök endast i förkläde,
Genast stannar han till när han ser detta,
Det börjar smärta och mellan benen känner han hetta,
Åh frida som han sedan barnsben inte fått se så här,
Hon har sannerligen kommit hit för att ta honom ur hans misär,
"Frida" ropar han och som ur en romantisk saga,
Man kan se att hennes skinkor har utsatts för någon slags aga,
Hon går ned på knä och känner efter för att lokalisera åderpålen hans,
Så ståtlig och våt och den gör henne genast kåt,
Hennes mun smuttar sakta på toppen och en liten droppe kiss kommer ur,
Detta bekymmrar inte Frida och hon slickar sig om munnen nu,
Detta är något som bara i hennes saftigaste drömmar har hänt,
Ack nu var det något som luktade bränt,
Hon tar ett stadigt tag om gåsen och drar den med till spisen där hon vänder över pannkakorna,
Hon känner att det vattnas i köttgrottan,
Snåljåpen Ragnar på andra sidan gatan ropar,
Han vill att det skall nuppas och det ska det sanna mina ord,
Här skall det spridas såser av alla dess smaker,
Frida kalasar nu sanslöst på korven framför henne,
Korvkalas för hela slanten,
För all del ville hon ha hela satsen över hennes vackra panna,
Mums, salt men ack vilken sötma,
Nu var det dags för Mårten att äta frukost,




Bunden vers av Svante Pissvante
Läst 417 gånger
Publicerad 2016-04-14 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante Pissvante