Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öppet brev söker svar


Brev - om att smeka ett ego eller att tänka

knåpa ihop en klyscha
ett harang av begagnade liknelser
räkna stavelser
putsa strofer

pusta ut

putsa egot
dansa på tålamodet
tappa det igen och vänta
knåpa ihop en klyscha
ett virrvarr, en förlorad självbild
räkna tårar
hitta hem

SKRIK - VERSALER
och PANIK

erkännandet är trettiofyra år försenat
och ej ännu inte hittat hit
fan
och nu är versalerna slut





En form utan innehåll är tom. Avsikten för den är måhända given men den är lika tom för den sakens skull. Varken sinne eller mage mättas på goda avsikter. De kräver substans. Något den som törstar efter erkännande bör låta det stoff hon bygger med präglas av.




Fri vers (Fri form) av Dick Ainranher
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-14 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dick Ainranher
Dick Ainranher