Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågan i huvudet pockar på uppmärksamhet, varför är det mer ok att skriva om våld än sex och kroppen? Har skrivit nyss publicerat 2 texter om sex och kroppen här på poeter.se. Här kommer nu som utlovat dikter om sex eller erotik.


RECEPT: Krabba

Recept: Krabba

Köp en hel krabba
Lägg krabban
på en tjock skärbräda
Tag en hammare
och krossa skalet
med lust

Men inte utan strategi
Målet är att blotta köttet
i alla kroppsdelar
utan att vara övernitisk

Duka fram med
hammare, bröd och ost
Använd inga andra
bestick än
hammare fingrar och tunga
Använd fingrarna för att ta av
det brungröna slaskiga smöret
och det fastare brandgula köttet

Treva sedan med
tunga och fingrar
för att nå det gömda vita
längre in i krabban
Sug, slicka och använd fingrarna
ömt




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-15 10:40



Bookmark and Share


    Anaisa
Haha usch vad äckligt. Riktigt avtändande. Men herrens vägar är outgrundliga.;-)
2016-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner