Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bankrutt på minne

Ingången överbefälet fastslår i paragraf nummer negation att det inte behöver bevisas,
bara befästas av retorisk överlag:
och ge dig hän åt Gudomligheterna.

under det kretslopp
som berövats glansen
i bakgrunds-
dansen dansar vildfåglar vars vingar bringar
öppna bristningar och skåror
i taklyktorna brinner
en universums himmel som
slår bakut

och ruttnar.

Ruttnar, förmultnar, bultar och vibrerar!

Röster! Familjära blinkningar värderar

raljerat, finslipat, blött och välmenat!




Fri vers av Fri Ronja
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-15 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fri Ronja