Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en ängel























Jag kan minnas en tid
Vi låg och kollade på stjärnorna
På asfalten utanför ditt garage
Vi var rädda som aldrig förr
När vi cyklade igenom skogen i mörkret
Bakom röda ladugårdar
Hur fullmånen lyste efter en skräckfilm
Vi sprang med benen på ryggen
Tiden stod nästan stila
När du kom in i mitt liv
Förbannelsen var den första kärleken
Hur mina händer skakade
Av att du inte fanns bredvid mig längre
Nu finns bara tomrummet kvar
Det som visade mig vägen
Det som fick mig att förstå
Att sanningen måste vara osagd
Hur inget får förklaras
Och den enda vägen fram
En resa igenom stjärnornas historia
Ett membran på en planet
Nu är jag naturens elit
Med arvet i mitt dna
En vibrerande frekvens som bryter av
Mitt emellan mina ögon och verkligheten
Hoppas att du ser den
Samma sak som jag
Men att förklara allt det här
Det finns ingen som har klarat av
Nej det finns inga regler för dina känslor
Så låt dig inte styras av någon alls
Statism eller religion
Ta ditt eget perspektiv och ge dig av
Flyg med vita flagor över länder
Inga lagar eller regler kan stoppa dig
Och när smärtan blir tillräckligt stor
Deras undermedvetna förtryck
Du måste bryta dig fri
Upplys dig själv och dina vänner
Berätta sanningen för dina barn
Precis som Michael Jacksson sa
Jag börjar med mannen i spegeln
Och när vi är tillräckligt många
Dom kan inte få oss att försvinna
Kärleken är större än livet
Och döden skrämmer oss inte längre
När orden inte räcker till
Förlita dig på dina ögon och sinnen
Gå på ren intuition
Vi bygger en bro
En förskönad saga om våran tro
Eller bedöva din ångest och medvetande
Då kanske du aldrig behöver vakna upp
Den enda besten är du
Skyll aldrig på någon annan
Din hjärna kan inte urskilja en seperation
Vi sitter alla ihop med varandra
En förlängning och evolution
Tappar vi bollen nu
Då börjar vi om igen
Tid är allt vi har
Den är alltid på vår sida
Med en lyssande ängel i skyn
Bara ett litet frö kan bli ett träd
Och av regnet växer du




Fri vers (Fri form) av Starchilled child
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-15 13:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
vackert..
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Starchilled child