Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste andas dina egna andetag

 

Hon älskade för mycket

så att kärleken svämmade över

och nästan dränkte

honom

 

Men hon

var av den sorten

och kunde inte

annat

 

 

"Ty elden brann i hennes själ

och hjärta"




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 559 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-04-15 16:06



Bookmark and Share


  bumerang
Känner igen mig i detta
2016-04-22

  Lars Hedlin
Så stark..
2016-04-21

  mickech
Mycket fin dikt om kärlekens våndor.
2016-04-19

  Rise Little One
Så underbart diktat!
2016-04-19

  Carl Mikael Fäldt
Riktigt snyggt formulerat!


2016-04-16

  mike irow
är med. inne
dränkt
och utan
(känner inte igen bilden)
2016-04-15

  Fem hjärtan VIP
Så underbart fångat.. Tror att vi är många som känner igen sig..:-)
2016-04-15

  aol
Underbart.
2016-04-15

  Thomas Widemark
Mycket fint skrivet!
2016-04-15

    Peter Söderqvist
Svårt text att förhålla sig till.
Bra eller dåligt, ömsint eller krävande.


2016-04-15

  DominiQueen
Fint fångat, och haha jag känner igen, får ge dem flytväst ;-)
2016-04-15

  Nils-Robert
Så bra!
2016-04-15

  Ninananonia VIP
Vackert skrivet..
2016-04-15

    ej medlem längre
Fint hållen:)
Och jag gillar texten!
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP