Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aktuell belysningsfråga i politiken

Är du transparent lille vän ?

Nej jag är så ambivalent !

Så den frågan är irrelevant !




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-15 16:16



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Du besitter verkligten förmågan att bolla med orden. Bravo !
2016-04-18

    Sefarge VIP
Dagsslände frågor
Kommer och går
Makten består!
:)

2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP