Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om lycka


aforism15april16

Lycka är att uppleva densamma
som en naturlig del
av ens tillvaro.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-15 16:44



Bookmark and Share


  DominiQueen
VisVackert
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP