Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ovanligt vanligt


aforism15april16:3

Förlovning är första steget











– till skilsmässa.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-15 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP