Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn och föräldrar


aforism15april16:4

När barnen börjar säga till föräldrarna:
”Som er vill vi inte bli!”
har ett viktigt etappmål
på vägen till frigörelse uppnåtts.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-15 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP