Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inte är

 

 

 

 

 

Om du inte är

en morgontidig rospigg

var en sprittande äkta kvällspigg

 

 

2016-04-15  20:17




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-04-15 19:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om våra olika dygnsrytmer!
2016-04-19

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Är varken eller.Möjligen en lagom
vaken rospigg mitt på dagen.
Bra diktat. TBG.
2016-04-19

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Är varken eller.Möjligen en lagom
vaken rospigg mitt på dagen.
Bra diktat. TBG.
2016-04-19

  Sofhia Wirström
fina rader
bra uppmaning

2016-04-19

  Eva Langrath VIP
fint om närvaro och olikhet.
2016-04-16

  mike irow
fint rollspel
2016-04-15

    ej medlem längre
Det gäller att vara vaken samtidigt om man skall kunna umgås... Hoppas det även går bra med en nattuggla:-)
2016-04-15

  Carl Mikael Fäldt
Härlig uppmaning!
2016-04-15

  Heikki Hellman
Nej, jag är kvällskry och morgonpigg, drar nytta av all soltid på sommaren, på vintern tvärtom, kvällssömnig, dåsar morgnarna!
2016-04-15

  Chawa VIP
Härligt ordstäv att ta till sig för en "kvällspigg" som jag! :)
2016-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP