Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller hellre

Det kanske gör ont att falla men det gör ondare att stå still.

Växer fast i snåriga rötter, genom mina fötter. Den inre rösten har vuxit upp, tagit över.

Svångremmen för liten, tryggheten svider.




Fri vers av charmooney
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-15 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charmooney