Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Känslornas vider och kärleken som försvann
Stenhård kille men tårarna rann
Du var ljuset i mitt liv som sedan slocknade fort
Allt jag har kvar är ett gammalt kort
Vi skrattar och är glada och inte visste jag då
Att du sedan skulle vända dig om och gå
Du var allt jag nånsin önskat men nu är du ingenting
Jag skäms riktigt mycket att jag ens kallade dig älskling




Fri vers av puumba
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-15 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

puumba
puumba