Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord ??

Hans ord svärtar mina

suddar ut det som är jag

för en stund

 

han försöker att utplåna mina

allt som är jag i orden

 

och visst lyckas han sudda

 

ibland talar han om för dem var de ska stå

sådär i givakt 

 

och visst skär han dem ofta itu

placerar dem där han tycker att de ska vara

 

visst viskar de tyst ibland mina ord?

gömmer sig och visst gråter de av sorg

och smärta

 

men på något sätt lyckas jag alltid

fatta min penna igen

för att skapa nya  ord

 

ord i meningar 

som får leva mitt liv

mitt underbara liv

 

ord jag älskar er så

 

ni ger mig liv

ni ger mig kärlek

jag älskar er mest i hela världen

 

för när jag skriver er

så blir jag hel

 

så ord   jag älskar er

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-04-16 10:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra skrivet om poesins redskap orden.
2016-04-16

  Maj-Lis VIP
Visst är det bra att vi har orden
2016-04-16

  Gisela Nordell
ja orden är fina att förmedla och uttrycka.fin text!
2016-04-16

    ej medlem längre
Gillar denna text. Den är bra skriven.
2016-04-16

  Palett
Mycket bra text om ord och deras påverkan !
2016-04-16

  Änglaögon
Fina ord om ordens betydelse.
2016-04-16

    gisseliten
Dina ord griper mig och berör mig...som oftast
2016-04-16

  Lena Själsöga Keijser
läser dig
det stiger fram en mening; de ytliga rötterna kan såras
de djupa lever vidare

dina ord; hjärtord
2016-04-16

  Goraxy 89 Orion VIP
Ord har en djupare betydelse. Det språk människor använder i sitt vardagliga umgänge har ingen större betydelse - de är bara en slumpmässig ansamling av löst sammansatta klyschor. - Men vi får inte glömma att språken kom till för att uttrycka väsentligheter och stärka banden mellan individerna...... Universums kod har man ännu bara kunnat urskilja som ett kodnätverk som tycks inbegripa allt som existerar och människans genetiska kod använder ett nyupptäckt alfabet på 64 bokstäver kallad "Codon" (sök på google) Där är varje bokstav av stor betydelse och satserna är Imperativ (Skapande) "I begynnelsen var Ordet" osv - ur Bibeln !
2016-04-16

  DominiQueen
Underbart, känner likadant, och rivaler behöver vi ej bli, det finns ord i överflöd för oss att älska och älskas av.. Dessa underbara helande, magiska ord.

Ljusskyss syster min
DominiQue

Tack för Dina vackra hyllning till vår Kärlek - H-J-Ä-R-T-A
2016-04-16

    ej medlem längre
Orden..är den tvivlandes redskap! Så är det bara! Kram *
2016-04-16

  mike irow
bra skrivet
inledning
suvärent! blues

2016-04-16

  ULJO
mycket bra skrivet
2016-04-16

  M:tin
Bra skrivet!!!!!!
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP