Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innovativt invektiv

Nu har invektiven nått sin högsta nivå

i dubbel bemärkelse

Den tyske komikern Jan B0ehmermann

har kallat den turkiske premiärministern Erdogan

Getknullare

vilket har fått Angela Merkel att agera

för att rädda de tysk/turkiska relationerna

och flyktingavtalet




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Valter Örn VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-16 11:36



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ja, det är som jag alltid har sagt 'Livet är som politiken - ett ständigt sökande efter konsensus och hållbara kompromisser" !!!!!
2016-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP