Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomullsboll

Du är min bomullsboll.
Du blir aldrig tung.
Du är mellan ben.
Du snuddar lår.
Du och jag i Languron.
Du doftar så gott.

Du smeker min kind.
Du trycker min fot.
Du tycker jag är rolig.
Du låter mig vara.
Du bär allt så skönt.
Du är kärlek i tyngd.
Du balanserar så rätt.
Du passar överallt
Du och jag











Fri vers (Fri form) av Undrar
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-16 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar