Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående MOBBING och RÅTTSPAM på Poeter.se


Jag har varit medlem på Sajten i 10 år. När jag var ny så kunde jag ta åt mej av dum kritik och mobbing. Numera bara rycker jag på axlarna. Det dom där stackars små idioterna vill och är ute efter, är ju att man ska bli just ledsen och förbannad, helst helt knäckt. Det är den energin dom är ute efter, dels därför att dom har en så oerhört låg självkänsla, dels för att dom är mer eller mindre psykopater, eller i alla fall är på väg att bli det. Jag låter mej inte blåsas omkull utav små vindpustar, eller bli förbannad för en fluga som distraherar mej lite. Men jag vet att det finns folk som tar åt sej och mår dåligt, och jag anmäler alltid när det är nåt skit, och blockerar.
Skoja lite med dessa puckon kan vara rätt så effektivt, och bara vara oberört lugn och saklig, som en förälder pratar med sin för tillfället urspårade 5-åring.  




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-16 18:51



Bookmark and Share


  DominiQueen
Väldigt klokt, ja de mår uppenbarligen dåligt, de skulle behöva någon som älskar dem, så blev de nog snälla igen, stackars slavar i sitt egna mörka..
Jag tycker synd om angriparna, ofta har jag ju läst deras dikter sedan och det är ett blandad utbud av teman som: vältrande i bitterhet, utanförskap, utpekande av andra som syndabockar, vrede, oförmågan att älska och känna närhet, rädslan att älska, kraschade förhållanden, otrohet, sex på amöbanivå, arbetslöshet och bitterhet på samhället, biblar som ska citeras och regler som ska påminnas om, de vältrar sig i elände och triggas helt enkelt av frisinnade själar..

Det hör väl tyvärr nästan till, är någon äkta och sann, så flockas de osaliga som flugor runt denne, men de har inte flrmågan att njutande och bidra i en fin kretstiv befruktning FÖR DE SAKNAR FÖRMÅGAN ATT TÄNKA FRITT, och då triggas deras avund.
Det som retar mig mest är att de representerar en outvecklad sida hos mänskligheten dvs att deras undermedvetna (för de kan vill inte medvetet vara sååå korkade) inte rannsakas innan de agerar. Det är pga detta vi får krig i världen.

Fredsarbete är något som börjar inifrån.

Bra Rytet, av Dig
och haha jag fick också bränna av lite.

Stor varm hälsning
Ljus och Kärlek
DominiQue
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP