Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårfågelns sång

Jag hörde en fågels sång idag.
lycklig, ren och klar.

Där hördes en tro på livet
om kommande varma dar.





Fri vers av Martin Lind
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-16 22:40



Bookmark and Share


  Martin Lind
Jaa, faktiskt var det en skogsduva som sjöng så hoppfullt denna morgon.
Jag tog det till mig då en nära var svårt sjuk.
2016-09-08

  Chawa VIP
Pånyttfödelsen - ren och hoppfull som ett oskrivet blad... Trösterikt!
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind