Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende

En lugn stämma, smyger fram genom leendet som växer ur din blick och sprids som utspillt vatten och bildar pöl på golvet.
Jag tycker om att vada om sommaren, barfota och känna sanden om mina fötter.

Jag vill ta ett djupt andetag och dyka ner i denna sjö.




Fri vers av lizhy
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-04-16 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy