Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag fångar solen i en prisma efter tidigt morgon regn och dimma,


Jag kånkade solen.

 

 

Jag klämde en ny sol i våra fönster,

Strålar som gnistrade vår hud i alla färger.

Det regnar nu, men vi har kraften från solen i årtionden,

Smultron från frö reser sig mot kompakt inplastad mist dimma,

Där på en liten himmel regndroppar skiner som diamanter.

Vem som söker jordiska kärnan i det kaos som spirade från rot stammen?

Sedan början av trädet, det fanns frö.

Balans mellan bevis och lyrik tillåter mig att ha tillgång till både känslor och klarhet.

Sedan i glada tankar vi strosa runt våra armar och andas vårluft.

 

 (Fri form) Läst 15 gånger och applåderad av 3 personer Publicerad 2016-04-16 23:26

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-17 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP