Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Effektsökeri

Vissa som vill skriva dikter

jobbar frenetiskt som om de vore

inspicienter i en filminspelning

De letar efter effekter att föra in

i handlingen,

istället för att lägga fram

den effekt

som händelser i livet

avspeglat sig

i hjärta och hjärna 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-17 09:22



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Men måhända.
Kanske bättre
Söka effekter
hos sig själv.
Än defekter
Hos andra?
Kvickfotat
Skriftat
:)



2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP