Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktjaget

Diktjaget är inte bara sig själv

Det är en dubbelnatur

Ibland är det i fin form,

inte rädd

för att lämna ut sitt innersta

Vid andra tillfällen

är det mer introvert

när det tittar in i

vad som skådats

i yttre händelser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-04-17 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP