Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgäves


Med bedjande händer

och törstande hjärta

gav jag min själ

förgäves




Fri vers av Harriette
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-04-17 10:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kraftfullt!
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Harriette
Harriette