Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt ego

Jag kan inte längre känna spåren
Spåren efter fingertoppar som rör vid mig
Känner bara längtan som sliter sönder

Nu sitter jag här med en kopp kaffe på mitt favoritcafé
som jag gjorde förr

Jag lovade mig själv att aldrig sitta här igen

Jag tror jag känner mig bättre än förr
Men du gör mig inte hel
Du styr mig med din hand och jag bara går med

Livet bara går

Jag är snart 30 år

Inget hus, inga barn,
Bara ett hål

Du ger mig inget annat än ditt ego

Jag har gett dig mina bästa år
Förlorat mina vänner

Och du styr mig med din hand
Och jag nöjer mig
Du knyter fast mig i dina band

Jag dricker upp mitt kaffe
Ta mig hem igen
Hem och in till ditt ego











Fri vers (Fri form) av S.Wilhelmsson
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-04-17 13:49



Bookmark and Share


    Sweetsugar
Väldigt fin !
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson