Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skvaller i närkrets

Min brorson hade varit på Skälby, jag vet inte när, men jag antar, att det inte var alldeles för långt bort i tiden. Min brorson har en bok, med en massa djurläten.
När de, Mamma, Pappa , Barn , kom till Skälby (med tillhörande namn), och skulle titta på alla djuren där, lät inte djuren som i boken, de allra flesta var tysta.
Vilka djur var där?
Grisar, Gäss, Kaniner, häst, Katter , och några besökande hundar , troligtvis.
Hur noga lyssnade du på historien, om Skälby och Ville, kan nog läsaren fråga?
Jag kan inte redogöra för några detaljer.
Detta närliggande skvaller, antar jag blev misslyckat Därför.
Och det fanns en känsla i historien, när jag hörde den. För att jag kände dem.

(Känner, säger språkpolisen.)




Bunden vers av Mim
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-17 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim