Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man skriver något

När man skriver något bra, kan det ta udden av flera andra alster, som man också hade tänkt skriva om. Flera andra ämnen. För att man blir så nöjd, mätt på vad man skrev först, och vad man lade ner sin energi på, i mångt och mycket. Många ledtrådar, neuroner till vad som kan utmynna i en god dikt. Och omedvetet medvetet , lägger man sin dikt i centrum, för vad man tänker nu, och mättnadskänslan , för alltid? Kanske flummigt skrivet, det här. Men när jag skriver det, känns det som om jag har en skärpa. Som är ovanlig? Vanlig? Lär känna mig.




Bunden vers av Mim
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-17 13:56



Bookmark and Share


  tidsliv
Inte alls flummigt, känner igen allt. Du skriver vackert och det finns något konkret i det ändå.
2016-04-17

    ej medlem längre
Likt en betraktelse. Man behöver ju
stanna upp ibland! Bra *
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Mim