Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan krav

Jag vill ta livet på ett enkelt sätt

ta en kopp te

titta ut

och bara finnas i den lilla universum

som svävar utan krav

Jag vill förenas med luften

som ger näring till naturen

krama jorden under mina fötter

och gå




Fri vers av Minona
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-04-17 14:09



Bookmark and Share


  Vågparet
Snyggt, gillar!!!
2016-10-12

  Solstrale VIP
Jag vill att du ska få det du vill ha för du kan så bra forma det enkla, ljuvt och beundransvärt! Solkram !
2016-04-17

  nicol neli
TYCKEROM!!!!
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona