Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han ville låsa in Barbie i sitt präktiga anus anecctus

Så jävla skönt att vi kunde begrava dockorna under grannens balkong
Låtsas att de tillhörde någon annan
Smekningar surronded me
nådde jag precis inte fram
men kände dina näshår
Doften av sanning spretade mellan dina ledsna ögon
dockorna var för länge sedan utan föräldrar.


Min fiende nummer 1
ägde tolv banangula kostymer
var av sig själv utgiven som en oblat av hushållsost
tillåten att tycka sämre om alla andra
särskilt kvinnor som skrattar åt sina hängbröst
låter dem dingla som tropiska frukter utan att skämmas
såna där galna kvinnor
som talar många språk är som barn sa han
borde låsas in i ett anus annectus präktus sa han.

Jag hade en Barbie
hon var klädd i kort kjol och skridskor och en liten muff hade hon
innan jag begravde henne med ögonen uppåt
strök jag henne över håret
sa åt henne att inte vara rädd
inget ont skulle kunna drabba henne där i jorden
absolut tystnad och inga grabbiga flin under kjolen
jag sa åt henne att det var bäst så här.

Om alla gör så
begraver sig
sitt dyrbaraste
då blir det bara skiten kvar
som en enda solskensdag
i skolbänken.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-04-17 20:51



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fantastiskt innehåll, Visst är det svårt att förhålla sig till roller som man tvingas att spela i livet, och ännu svårare kan det vara att förhålla sig till andras roller. Här känner nog många igen sig.
2016-04-22

  Sofhia Wirström
du skriver bitskt
du tar upp viktiga saker
i texten
2016-04-20

  Anya VIP
Ler när jag läser...finns en bitskhet i orden....men vad fasen är anus annectus präktus? Och är det barbiedockorna som ska låsas in där eller är det kvinnorna med hängbröst som tropisk frukter? Innehållsrikt och mustigt!
2016-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Makalöst bra text som väcker tankar och känslor!
Ditt signum!
2016-04-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Bara så helt underbart diktat i svängiga meningar och ord! Ser dina bilder framför mig. Gissar på kornet tagna av de människor du skriver om med skärpa i porträtten.
2016-04-18

  Mats Edin VIP
Underbar!
2016-04-17

  ULJO
Berörande förmedlat
2016-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP