Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över och under

De satt och skålade i vin med varann
på en ganska liten intim restaurang
de talte om kärlek sann
om vad som är jämlikt
vad som är kvinna
och vad man kan vinna
på att va man
blygt hon tittade bort minsann
i huvet han fick en så underlig klang
så underligt snabbt han försvann
hon sökte men ingen man stod att finna
ingen man hon fann
men hon kände där nere att det var han
och snart var det annat än vin som rann
hon blundade njöt som en katt och spann
nu var visst hans tunga i svang
han fick både slicka och klämma
men hon kunde inte bestämma
om han var hennes överman 
eller möjligen var han en underman
blygseln var borta hon kände sig hemma
på en liten intim restaurang




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-18 02:16



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Så sant, Det är inte lätt med jämlikheten, fast humor är oskattbart.
2016-04-18

  Harriette
Cool :-D
2016-04-18

    Elisabeth Nilsson VIP
En saftig historia, som fick mig att skratta gott, så här på morgonkvisten!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren