Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PORTRÄTT AV EN FÖRLORAD OSKULD

 

Blont hår

i hästsvans

 

allseende

blå ögon

 

öron

hör allt

 

mun bevarar

hemligheter

 

mager,

som en planka

 

två knappar

till bröst

 

ingen ända

att klämma på

 

magen rund boll

svullen ond

 

spindelben

vill rymma

 

tonåring

utan egen vilja

 

stulen oskuld

aldrig återfunnen




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 1035 gånger och applåderad av 32 personer
Utvald text
Publicerad 2016-04-18 17:21



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Sårbarheten och utsattheten är skrämmande tydlig.
2021-02-01

  Cikoria Blå VIP
Och grattis till att ha blivit UTVALD TEXT.
2020-04-03

  Cikoria Blå VIP
Text som känns.
Den skär mig i magen.
Alltså en bra text.

2020-04-03

  Anya VIP
Denna kändes. En stark text om att inte trivas i sin kropp och som jag tolkar det pga övergrepp...en stulen oskuld.
2017-04-16

  Judas Ekholm VIP
Käftsmäll av rang! Kudos!
2017-04-13

  Connie
Stark, skrämmande och angelägen text!
2017-01-30

  Lars Hedlin
Berör starkt
2016-04-21

  M.Eta
Skrämmande text, verklighet för en del! Finns inte ord! Behöver komma ut i ljuset, bra!
2016-04-19

    ej medlem längre
Ojojoj, otäckt kryddad, smaken stannar länge i tankarna.
2016-04-19

  mike irow
"kontrastvis intelligenspoet!!!"
2016-04-19

  Fem hjärtan VIP
Mycket fint skrivet om det så svåra.. Berörande!
2016-04-18

  tidsliv
Aj. Den här kändes.
2016-04-18

  Sofhia Wirström
Stark text

2016-04-18

    Dan Myrbeck
Berörande och
bra berättat.
2016-04-18

  Marianne Räf
Mödisen tog jag, själv, med högerhanden, då jag var 14-15,
men var inte Oskuld! Första
Orgasmen var jag 4-5 å insåg,
då, att det inte VAR den första,
så då förstod jag att jag gjort
det förr innan jag föddes till det
här Livet ! En ALLRA-Första gång,
måste inte det va´en rättså
skräckblandad upplevelse - i Akten ?
2016-04-18

    ej medlem längre
Starka ord om något som aldrig går att laga. Skadan är livslång och ärren gör för evigt ont.
2016-04-18

  Henning Hson
Du skriver den bra!
2016-04-18

  Onomatoprofet VIP
Sett från vuxen perspektiv på tonåringen med både distans och självdistans
2016-04-18

  DominiQueen
Ååå tung text, väldigt bra framförd om ett tragiskt ämne och om flickebarnens utsatthet. Bra tryck i denna.

2016-04-18

  Stanley Rydell
Angeläget ta upp så svårt ämne. Inkännande och fin sparsmakad form
2016-04-18

  Petter Wingren
Ensamheten om ryggen på denna varelse går att mäta i antalet förträngda tårar.
2016-04-18

  Marita Ohlquist VIP
Ett starkt berörande porträtt!
Du skriver bra om det mörka, svåra.
2016-04-18

    Sefarge VIP
Ord lösa ihop,
Svindlande i tanken.
Tillsammans. Tänkvärt
Skriftat.
Tack!
:)





2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP