Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The show must go on

Det är mycket

som huvudet vill

men inte kroppen kan förmå

Detta är alltid svårt att förstå

Men livet måste ändå gå på




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-18 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP