Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tema:( Våren på vår fot motion!)


Vackra våren kära du.

 

 

– Gå ut med all den sorgliga monotonin av mörka och kalla vintrar. Just nu solens spade gräver kärv i märg och ben. Omatchade strumpor,   Förlorade handske, nässlor svider. Reumatism härdning mirakulöst   Skär piska ett bad med nässlor Det skadar aldrig någon antingen bokstavligt eller bildligt.

1 Maj, ligger nära 1 dag arbetarens Maj års redovisningens bokslut,   de osynliga chefer som tvingade oss att räkna undan sedan för att installera dem och deras anhöriga.

Nepotismen?

– vi spottar inte sylten på utsidan,

Eller blir det 1 Maj regnig inifrån och utifrån?

Vem vet, väder flicka plockar och spetsar blommor på gulligt gull, och blockar väljer bort blå- vitsippor.

En kurs för väder karta att förstå sig på krävs,

att molnen är svart och ledsamheten är grå,

på ett grönt gräs smaragd Foundation som får inte kränks av dödlig fot på gräsrötternas nivå, därför att vädret ofta inte stämmer med…

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-18 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP