Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagsaktuellt ord 18 april 2016


"Det här är min samlade bedömning"

I alla mina texter

gör jag en samlad bedömning

Jag känner mig mycket samlad

när jag gör denna samlade bedömning

Jag hoppas att läsaren

också gör en samlad bedömning

av mina samlade bedömningar




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-18 12:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Den samlade bedömningen av din samlade bedömning är att den är väldigt samlad och att den samlar på ordet samlad.... Bedömningen av detta kan samlas med en samlad bedömning... Bra bedömt av den samlade bedömningen...
2016-04-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra satir!
2016-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP